Kryner Party

Genre:

Slager

Bezetting:

1 persoon

Tijdsduur:

Inclusief:

Kryner Party boeken overzicht:

Ervaar de ongeëvenaarde sfeer van KRYNER PARTY mit Ronald: Jouw Feestelijke Belevenis!

Vanaf de eerste seconde een feestexplosie! Stap in de wereld van KRYNER PARTY met Ronald, de meester van Oktoberfest, Schlager en Après-ski muziek. Bereid je voor op een unieke muzikale ervaring, een tijdreis vol party-hits uit de jaren ’80, ’90 en hedendaagse toppers, allen gebracht in een authentieke Oostenrijkse pop- en polka-stijl. Met Ronald is elke dag een feest, het is 365 dagen Oktoberfest!

Meer solo artiesten

Overzicht Kryner party boeken:

Laat je meeslepen door de feeststemming met Ronald, waar Oktoberfest en après-ski samenkomen in een muzikale explosie. Geniet van bekende hits uit de jaren ’80, ’90 en actuele nummers, allen omgezet naar een authentieke Oostenrijkse pop- en polka-ervaring. Zing uit volle borst mee met klassiekers als “Einen Stern”, “Bohmisher Traum” en “Hulapalu”, afgewisseld met pop, rock en polka evergreens zoals “Let Me Entertain You”, “La Bamba”, “Que Sera”, “I’m Blue”, “Angels”, “Hey Jude”, “Celebration” en “Livin’ on a Prayer”. Deze hits zorgen voor een feestelijke sfeer waar zowel jong als oud van geniet.

Interactieve Feestvreugde:

Zing en Dans mee! Laat je meeslepen door het interactieve feest van KRYNER PARTY met Ronald. Zing en dans op de meest geliefde hits uit verschillende decennia, allen omgezet in een authentieke Oostenrijkse pop- en polka-stijl. Het gaat verder dan alleen luisteren – het is een oproep tot actieve deelname! Ronald moedigt zijn publiek aan om mee te zingen, te klappen en te dansen, waardoor een onvergetelijke interactieve belevenis ontstaat. Of je nu een doorgewinterde Schlager-fan bent of nieuw in het genre, je zult jezelf al snel zien meedoen in een polonaise, luidkeels meezingend met de grootste hits. KRYNER PARTY met Ronald zorgt voor een unieke feestervaring die je niet snel zult vergeten!

Nog niet helemaal zeker of u Kryner Party boeken wilt? Check voor meer info de site van Kryner Party.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kryner Party” te beoordelen