With Fenna

890.00

Genre:

Klassiek, pop

Bezetting:

1 persoon

Tijdsduur:

In bespreking

Inclusief:

With Fenna boeken overzicht:

Haar leven voelde altijd al als een symfonie, doordrenkt van muziek. Zelfs als kind kon ze nauwelijks weg te slepen zijn van de piano, waar ze urenlang zat te spelen en zingen, terwijl haar ouders haar aanspoorden om ook aan haar huiswerk te denken. Wat begon als een persoonlijke uitlaatklep groeide al snel uit tot een diepe passie voor het creëren en delen van muziek die niet alleen haar eigen gevoelens uitdrukte, maar ook anderen kon raken.

De beslissing om haar traditionele baan vaarwel te zeggen en zich volledig te wijden aan haar muzikale roeping, kwam niet zonder aarzeling, maar bleek uiteindelijk een van de meest lonende stappen die ze ooit heeft genomen. Nu vindt ze voldoening in het delen van haar liefde voor muziek en het creëren van onvergetelijke momenten voor anderen, terwijl ze hen meeneemt op een emotionele reis met haar stem, melodieën en teksten diep doordrenkt met betekenis.

Meer solo artiesten

Fenna is een getalenteerde zangeres en pianist die bekend staat om haar persoonlijke en intieme benadering van optredens. Onder de naam With Fenna brengt ze een unieke mix van easy-listening romantische muziek met een vleugje soul, die perfect past bij diverse gelegenheden.

Met haar passie voor muziek en oog voor detail, streeft Fenna ernaar om elk optreden te laten uitgroeien tot een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een bruiloft, een emotioneel afscheid, een zakelijk evenement, een verjaardag, jubileum of een knalfeest, Fenna staat klaar om samen met haar klanten iets bijzonders neer te zetten.

 

Nog niet helemaal zeker of u With Fenna boeken wilt? Check voor meer info de site van With Fenna.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “With Fenna” te beoordelen