Thijs Swinkels

Genre:

Allround, Klassiek

Bezetting:

1 persoon of met pianist

Tijdsduur:

Inclusief:

Overzicht Thijs Swinkels boeken:

Op veertienjarige leeftijd bereikte Thijs Swinkels de kwartfinale van The Voice Kids. Hoewel hij niet als de grote winnaar uit de bus kwam, voelde hij zich blij en dankbaar voor de kans die hem was geboden om zijn talent te laten zien aan een miljoenenpubliek in Nederland. De coaches, met name Ilse de Lange, prezen Thijs om zijn unieke stemgeluid en zijn vermogen om emotie in zijn muziek over te brengen.

Sinds The Voice Kids heeft Thijs Swinkels aanzienlijke groei doorgemaakt in zijn zangcarrière. Als zanger en pianist heeft hij herhaaldelijk opgetreden in diverse vijfsterrenhotels en restaurants in Amsterdam. Daarnaast heeft hij opgetreden in locaties zoals Het Scheepvaartmuseum, Encore by Simonis, Slot Zeist, de Jaarbeurs Utrecht en heeft hij bij Club Hart Amsterdam talloze keren voor uitverkochte zalen gezorgd.

Met zijn repertoire, genaamd “A Tribute to The Crooners,” vertolkt Thijs voornamelijk nummers van iconen als Frank Sinatra en Michael Bublé. Ook brengt hij muziek van artiesten als Elvis Presley, Neil Diamond en anderen ten gehore.

Op veertienjarige leeftijd bereikte Thijs de kwartfinale van The Voice Kids en kreeg veel lof van coaches, vooral Ilse de Lange. Hoewel hij niet won, was hij dankbaar voor de kans om zijn talent te tonen. Sindsdien heeft hij als zanger en pianist opgetreden in prestigieuze locaties in Nederland, waaronder uitverkochte zalen in Amsterdam. Hij brengt vooral nummers van Frank Sinatra en Michael Bublé en andere artiesten.

Wilt u nog meer informatie? Bijvoorbeeld zijn agenda van optredens, Dat vind je op de site https://www.thijsswinkels.com

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thijs Swinkels” te beoordelen