Kerplunk – Green Day Tribute band

800.00

Genre:

Greenday

Bezetting:

3 personen

Tijdsduur:

vanaf 60min

Inclusief:

Geluidsinstallatie (geluidsman op aanvraag)

De ONBETWISTBARE TOONAANGEVENDE Green Day-tributeband van Nederland, zonder gelijke.

Stap binnen in een wereld waar ze een weergaloze avond vullen met de meest iconische hits van Green Day. Of je nu al fan bent van Green Day of niet, deze ervaring zal iedereen in extase brengen.

De band bestaat uit doorgewinterde ervaren muzikanten wiens geluid haast niet te onderscheiden is van het origineel.

Repetoire:

Oa de albums als : 1039, Smooth tot en met father of all.

Al de grote hits van American Idiot tot Basket Case en alles wat er tussen zit.

 

Kerplunk is niet zomaar een coverband; het is een eerbetoon aan het legendarische punkrockgeluid van Green Day.
Bestaande uit Martijn (Tinus) op gitaar en zang, Harald op bas en Elbert op drums en zang, heeft Kerplunk meer dan vijf jaar lang podia in het hele land doen oplichten. Hun naam, een knipoog naar het album “Kerplunk” van Green Day, vangt de hoogenergetische essentie van de band perfect, die het publiek altijd in beweging brengt.Makkelijk om mee samen te werken en altijd bereid om hun optreden aan te passen aan de behoeften van de locatie, is Kerplunk de perfecte keuze voor elk evenement dat op zoek is naar een levendige en opwindende liveshow.

Vernoemd naar het album “Kerplunk” van Green Day belichaamt deze band de geest van punkrock. Ze staan ​​bekend om hun levendige shows die het publiek in beweging brengen, en hun toewijding om het gevoel van de muziek van Green Day te recreëren is tastbaar. Kerplunk speelt alles, van de vroegste EP’s tot “Father of All…”, zonder de tijdloze hits uit de “Dookie” en “American Idiot” periodes te verwaarlozen.

Dus, als je een evenement aan het plannen bent en je wilt meer dan alleen een coverband, overweeg dan Kerplunk. Of je nu een fanatieke Green Day-fan bent of gewoon iemand die houdt van de opwinding van live punkrock, Kerplunk biedt iets bijzonders. Hun passie, energie en authenticiteit maken hen tot een ideale keuze voor elke locatie die een elektrische en plezierige live muziekervaring wil bieden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kerplunk – Green Day Tribute band” te beoordelen