DJ Patrick

500.00

Genre:

Allround, party, techno

Bezetting:

1 persoon

Tijdsduur:

4 uur

Inclusief:

-

DJ Patrick boeken

2 uur speeltijd, Excl apparatuur.

Een in Amsterdam gevestigde DJ en producer begon zijn carrière als DJ in het begin van de jaren 00, na de aanschaf van een paar draaitafels om te experimenteren met zijn grote passie: Housemuziek! Al snel werd hij compleet verliefd op het DJ’en.  Neem contact op om de opties te bespreken over DJ Patrick inhuren.

Meer DJ’s

Dj Patrick boeken

Een in Amsterdam gevestigde DJ en producer is zijn carrière als DJ begonnen in de 00.  Na de aanschaf van een paar draaitafels om te experimenteren met zijn grote passie: Housemuziek! Al snel was hij compleet verliefd op het DJ’en en liet hij zich door clubs in de buurt als Dj inhuren. Na 10 jaar onder zijn eigen naam te spelen, startte hij met het Housetales project waarmee hij nu op tournee is. Hij werkt zich een weg door de middelgrote festivals en clubs in Nederland en Europa. Housetales is een diep en tech house gericht project, waarbij de muziek op de beste manier wordt samengevoegd om de verhalende vibe die housemuziek kan hebben, te behouden.

Patrick als dj laten optreden is dus een garantie voor een knallend feest, Neem nu nog contact op om te opties te bespreken en deze Dj te boeken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJ Patrick” te beoordelen