SQUARE Vocals

2,150.00

Genre:

pop, allround

Bezetting:

4 muzikanten

Tijdsduur:

30 - 45minuten

Inclusief:

geluidsman

Overzicht Square vocals boeken:

Square vocals bestaat uit vier enthousiaste meiden die samen bekende popnummers van alle tijden zingen, met compleet nieuwe, meerstemmige arrangementen. Met een repertoire van ballads tot up-tempo en van de jaren ’70 tot nu, zijn ze in staat om voor elke setting een passend programma te creëren. zij zingen vooral Engelstalige popmuziek, maar hebben desgewenst ook Nederlandstalige liedjes, muziektheater en bekende kersthits achter de hand! Wat ze ook zingen, je kunt altijd rekenen op sprankelende harmonieën.

“Wij zijn SQUARE vocals, een zanggroep van vier jonge vrouwen, samengebracht door onze gedeelde passie voor muziek en theater. Wij geven een unieke draai aan bekende popnummers van vroeger en nu.”

Ondanks hun verschillende leeftijden en muzikale achtergronden, delen zij één doel: positiviteit verspreiden door middel van muziek. zij zingen bekende nummers van popiconen zoals Adele, Queen, Billie Eilish en Michael Jackson, maar altijd met hun eigen verrassende twist.

Ben je op zoek naar een muzikale act voor een dinnershow, jubileum, opening, festival, bedrijfsfeest of ander evenement? Wij bekijken graag samen hoe we jouw gelegenheid naar een hoger niveau kunnen tillen! voor meer vragen of square vocals stuur gerust een bericht.

Bekijk meer video’s van: Square vocals

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SQUARE Vocals” te beoordelen