Fantastisch optreden Checkerboard en DJ Corne Klijn

Corne Klijn DJ naast checkerboard - Miller Events

optreden Checkerboard en corne klijn

The Checkerboard trad op voor een Jubileum in het prachtige Felix merites in Amsterdam. Zij speelde een set van 2 x 60 minuten aan een stuk door. 

The Checkerboard + blazersectie

The Checkerboard bracht de avond op gang met een zeer indrukwekkende jazz freestyle sessie tijdens de inloop. Deze Professionele muzikanten weten je zeker verbazen met hun kunnen en kunsten.

The Checkerboard is namelijk te boeken met een blazerssectie (Trompettist en saxofoniste). Een grote toevoeging bovenop de swingende Medleys die gaan van hits als La Vida Loca van Ricky martin tot de meezingers van Abba. Deze blazerssectie voegt toch een extra dimensie aan de gehele live ervaring, Een ware toevoeging voor het geheel!

corne klijn bij optreden Checkerboard in felix Merites.

Tweede zangeres

Tweede Zangeres van The Checkerboard (Pleun) is een plaatje om te zien en weet zich ook goed te bewegen op podium,  Haar stem vult zangeres Yarona (blond) perfect aan, De stem van Pleun komt waanzinnig tot haar recht rond de mid tones terwijl Yarona meer een Sopraan is (hogere toon) Bij elkaar de perfecte combi.

Conclusie optreden

Als conclusie was het een prachtig optreden om te mogen aanschouwen en dit zal zeker niet het laatste zijn dat we te horen krijgen van The Checkerboard!Site The checkerboard

De DJ van de avond

 DJ “Corné Klijn”

De DJ van de avond die het na het optreden van The Checkerboard overnam was niemand minder dan: DJ en Radio DJ Corné Klijn. hij draaide de rest van de avond een set vol met allerlei geweldige top hits en echte dansvloerkillers, een groot Succes!Extra info Corné Klijn

Corne Klijn DJ naast checkerboard - Miller Events
Miller Events ADA8081B 6257 43FC 934F BEE93BE9C96D 1

Bekijk ook: Checkerboard boekenDJ boeken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *